KJÆRE GAMLE OG NYE KUNDER!

Her kommer den nye plantelista for 2018. Dette er liste nr 50. Den første lista ble sendt ut i 1991- en liste i året de første åra og så to lister i året. Også i år har jeg merket nye planter og planter som ikke har vært på lista på 10 år med ”ny”. I år kan jeg friste med over 45 nye planter.

De hardføre plantene står ute om vinteren og kan ikke sendes før jeg ser at det er liv i pottene, som regel i april/mai. Du kan selvfølgelig velge et senere tidspunkt for forsendelsen, hvis det passer bedre for deg. Jeg sender pakkene i begynnelsen av hver uke, slik at plantene skal slippe å tilbringe helgen på Posten. Plantene pakkes i fuktig avispapir uten potter.

Jeg synes jeg har et stort utvalg av spennende planter, men enkelte finnes i svært begrenset antall. Grunnen kan være at jeg selv har begrenset materiale å formere av, eller de er vansklig å få tak i selv fra utlandet. Jeg importerer planter fra England, Norden og Latvia. Er du ute etter noe spesielt er det alltid en mulighet for at jeg kan skaffe en plante. Hvis en plante er utsolgt sender jeg ikke noe lignende – jeg vet jo ikke hva du har fra før, men du må gjerne føre opp reserveplanter.

Som vanlig nummererer jeg bestillingene etterhvert som de kommer inn – etter først til mølla først malt prinsippet.

Å lage en katalog med bilder er altfor dyrt, men jeg har nå mange plantebilder liggende på internettsidene, og flere skal det bli.

Salgsbetingelser: Normalt sender jeg plantene som servicepakker sammen med et innbetalingskort. Nye kunder vil nå få plantene tilsendt i oppkrav, eller kan betale på forskudd. Jeg prøver å holde så lave priser som mulig, og så godt utvalg som mulig.

Prisene er pr. stk. inkl. MVA, i tillegg kommer kun postens porto. Bestillingene vil jeg fortsatt gjerne ha pr. post eller mail.

Jeg har åpen hage og plantesalg onsdag 6. juni fra kl. 11.00. Besøk og henting av planter kan avtales når som helst ellers også. Jeg kan også ta med planter for salg – innen rimlig avstand – hvis det er lag og foreninger som har arrangementer i løpet av sesongen. Og jeg holder også foredrag om planter.

Riktig god vår!

Hilsen Inger Lise W